SpiraTeam shows wrong execution status

Thursday, September 13, 2018 3:11:36 PM

Hi,

 

I'm using Spira RemoteLaunch with ReadyAPI 2.4.0. 

 

When I run a test. I see in the log (Spirateam) that the whole test is passed. But in Spirateam it say's it failed. 

I can't find a reason or a problem why it SPIRAteam says that the test is failed. 

 

Where can I look for the problem? Or help? 

2 Replies
Friday, September 14, 2018 8:51:52 AM
Avatar
re: HuibLe on Thursday, September 13, 2018 3:11:36 PM

I found in the following documentation: 

https://www.inflectra.com/Documents/SpiraTest-Team%20RemoteLaunch%20Automated%20Testing%20User%20Guide.pdf

At page 86 the following:

This screen indicates the status of the test run that was reported back from SoapUI together with any messages or other information. The execution status will be set according to the worst-case assessment reported back from SoapUI. If you have zero(0) failures, then the status will display as Passed, otherwise it will display as Failed.

 

And my testcase has the following:

ReadyAPI 2.4.0 TestCaseRunner Summary 
----------------------------- 
Time Taken: 493165ms 
Total TestSuites: 0 
Total TestCases: 87 (0 failed) 
Total TestSteps: 6475 
Total Request Assertions: 60 
Total Failed Assertions: 0 
Total Exported Results: 6475 
10:16:00,241 INFO [license] ReadyAPI 2.4.0 shutting down 

 

And in SPIRA is still the status Failed.

 

Please help me :) 

Friday, September 14, 2018 12:19:50 PM
Avatar
re: HuibLe on Friday, September 14, 2018

Gixed with a new: soapUIEngine.dll

Statistics
  • Started: Thursday, September 13, 2018 3:11:36 PM
  • Last Reply: Friday, September 14, 2018 12:19:51 PM
  • Replies: 2
  • Views: 113