Insert Step button only works one time, or after page refresh

Tuesday, January 20, 2015 9:55:55 AM

Hello,

When I write test steps, I insert a new step using the 'Insert Step' button. From there, I can inert a new step, update the current one, this all works perfectly. But if I then want to insert a new test step, I can click on the same button, but the button does not respond. When I click somewhere else on the page, sometimes the button works again. When I refresh the page, the button works as well. But this behavior is quite annoying.

I verified this with the online demo, and I have the same behavior there. We are using Internet Explorer 10.0.23. Does anybody have the same behavior (and a possible fix). A colleague of me tried it with Chrome, and there it works out of the box. But the company prefers that we use Internet Explorer.

2 Replies
Thursday, January 22, 2015 3:45:45 PM
Avatar
re: Loenhoet on Tuesday, January 20, 2015 9:55:55 AM
Hi Stefan,

Can you provide the exact steps to reproduce this problem? It doesn't seem to be reproducible here, but perhaps I am doing something slightly different than you?

Regards,
Elise
Friday, January 23, 2015 7:32:39 AM
Avatar
re: inflectra.elise on Thursday, January 22, 2015

Hi Elise,

The complete steps are:

  • Create a new test case and open the test case (in order to be able to add test steps).
  • On the 'Test Case' page, click the 'Insert Step' button.
  • Fill in some data for the description (required) and click the 'Update' button.
  • Now click the 'Insert Step' button again (without clicking anywhere else)

In this case, no new step is added. Clicking somewhere else on the page makes the button working again (as well as refreshing the page).

Hope this helps. It seems that this change started around the same time where we upgraded to Spira V4.2 (but we are not sure).

Statistics
  • Started: Tuesday, January 20, 2015 9:55:55 AM
  • Last Reply: Friday, January 23, 2015 7:32:39 AM
  • Replies: 2
  • Views: 298