Test Case being blocked

Tuesday, January 9, 2018
Avatar

I am trying to run a test on a Remote Host that I have ran in the passed. I have never had issues with this host or with this specific test but now when i attempt to run it, the test case never initiates, it tells me that it is blocked and I get the following error in the log:

 

Script Execution Report
====== ========= ======
g_bit=64
g_ProductionorTest=Production
g_VersionMajor=11
g_VersionMinor=0
g_VersionRelease=13
g_VersionXBuild=100
======= ======
System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040154): Retrieving the COM class factory for component with CLSID {2C4B4FA1-ABAA-4910-ACC0-9E925EF20D55} failed due to the following error: 80040154 Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)). 
at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandleInternal& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck) 
at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache, StackCrawlMark& stackMark) 
at System.RuntimeType.CreateInstanceDefaultCtor(Boolean publicOnly, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache, StackCrawlMark& stackMark) 
at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic) 
at System.Activator.CreateInstance(Type type) 
at Inflectra.Rapise.RapiseLauncher.Business.Rapise.GetSmarteStudioEnginePath() 
at Inflectra.Rapise.RapiseLauncher.Business.Rapise.GetSmarteStudioPath() 
at Inflectra.Rapise.RapiseLauncher.Business.Rapise.ResolvePath(String path) 
at Inflectra.Rapise.RapiseLauncher.Business.Rapise.TestExecute(AutomatedTestRun automatedTestRun, String path, Dictionary`2 parameters, Boolean captureScreenshots, TestResult& result) 
at Inflectra.Rapise.RapiseLauncher.Business.Rapise.ExecuteTest(AutomatedTestRun automatedTestRun, String testPath, Dictionary`2 parameters, Boolean captureScreenshots)

 

 

Do you have any idea what could be causing this? Thanks in advance. 

 

1 Replies
Friday, January 12, 2018
Avatar
re: twhyle Tuesday, January 9, 2018

Hi Thomas

I would try the "Repair" option in Control Panel since I think one of the DLLs has gotten unregistered somehow?

Thanks

Jim

Spira Helps You Quality Software, Faster and With Lower Risk

And if you have any questions, please email or call us at +1 (202) 558-6885

 

Statistics
  • Started: Tuesday, January 9, 2018
  • Last Reply: Friday, January 12, 2018
  • Replies: 1
  • Views: 1647