Requirements Report Tables and Breaks not showing up in Word

Tuesday, July 21, 2020
Avatar

I would like to create a Requirements Detailed report in word format. 

When creating the report in word 2003/2007 formats I have a few issues:

  • Any data in tables in the description of the requirement does not show up
  • Line breaks between sections are omitted. The breaks are present in the standard temple using   <br>  </br>. 

Both these items show up correctly in the html/pdf formats.

Any ideas how to get both these to show up in the word formats?

 

 

3 Replies
Tuesday, July 21, 2020
Avatar
re: ryanfenton Tuesday, July 21, 2020

Hi Ryan

Please upgrade to the latest version (6.5.2 at time of writing) and then use the MS-Word format (not the MS-Word legacy).

Regards

David

Tuesday, July 21, 2020
Avatar
re: inflectra.david Tuesday, July 21, 2020

Great, thank you.

Thursday, August 20, 2020
Avatar
re: ryanfenton Tuesday, July 21, 2020

I have now updated to v6.5.2.0.

If I use the MS-WORD option, the tables show up fine but any embedded images show up as a red cross.

If I use the MS-WORD(legacy) option, the tables disappear but any embedded images work fine.

 

Any suggestion on how to get both tables and images working together?

 

 

Spira Helps You Quality Software, Faster and With Lower Risk

And if you have any questions, please email or call us at +1 (202) 558-6885

 

Statistics
  • Started: Tuesday, July 21, 2020
  • Last Reply: Thursday, August 20, 2020
  • Replies: 3
  • Views: 983